نویسندگان:
اقبال زارعی1 ، علی عالیشاه2 ، نعیمه حیدری پور3 ، فاطمه کیانیان4 ، سپیده کشاورزی نژاد5 .1دانشیار گروه مشاوره، دانشکده علومانسانی، دانشگاه هرمزگان.(نویسنده مسئول).
2۱ کارشناسی ارشد مدیریت آموزشی
3۲ کارشناسی روانشناسی عمومی
4۳ کارشناسی زبان و ادبیات انگلیسی
5۴ کارشناسی ارشد روانشناسی تربیتی
چکیده فارسی: هر موجود زنده برای رشد و ادامه زندگی و انجام اعمال حیاتی لازم، احتیاج به جذب مرتب موادی بنام غذا دارد، غذایی کع انسان مصرف می کند باید از موادی مانند چربی، لگوسید، پروتئین ، ویتامین و آب تشکیل شده باشد از غذاهایی که روزانه مصرف می کنیم انرژی بدست می آید بطور معمول ۵۰ تا ۶۰ درصد انرژی از کربوهیدرات ها ۱۵ درصد از پروتئین ها و ۳۵ تا ۴۵ درصد از چربی ها تامین می گردد تغذیه صحیح و مناسب برای کودک وسیله ای است که سلامت و رشد او را تضمین می کند کودکی که تغذیه کافی و کامل نداشته باشد نه تنها سلامت جسمانی و ذهنی او به خطر می افتد بلکه سیستم ایمنی بدن او آسیب پذیر و ضعیف می شود تغذیه مناسب در حفظ سلامتی و موفقیت تحصیلی دانش آموزان نقش چشمگیری دارد پدران ، مادران و اولیا ی مدرسه و نوجوانان عزیز باید بدانند که تغذیه مناسب ، به ویژه در دوران امتحانات ، تاثیر مهمی در موفقیت تحصیلی آنها خواهد داشت